COMFORTZONE MASSAGE

Placeholder Image

TRANQUILLITY WELCOME RITUAL

Het tranquillity welkomstritueel, zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Tranquillity is de huisgeur van [ comfort zone ].

AROMA SOUL SCRUBS

Een unieke, vernieuwend ritueel geïnspireerd op de oude tradities van de Oosterse, Mediterrane,Indiase en Arabische culturen. Door de door u persoonlijk gekozen mix van essentiële oliën wordt dit scrub ritueel een weldaad voor geest en lichaam. Na deze behandeling heeft u stralende huid en een ontspannen geest. Vormt een ideale aanvulling op de aromasoul ritual massage.

AROMASOUL 4 ELEMENT MASSAGE

Een uniek massageritueel dat je meeneemt op een reis langs vier verschillende werelden:
het exotische Oosten, de warmte van het Middellandse zeegebied, de levendige wereld van India, en de oude culturen van de woestijnstammen, voor een totale, zintuiglijke ervaring. Een reis van kracht, ontdekking, vitaliteit en uiteindelijk een diep gevoel van eenwording. Elke reis begint met het kiezen van de mix van essentiële oliën: Oosters: verzachtend, kalmerend en anti-stress Mediterraan: vocht afdrijvend, verstevigend en energierijk voor een totale welzijnservaring en meer vitaliteit. Indiaas: verzacht en verlicht spierpijnen, stimuleert de circulatie en geeft warmte en energie, voor een gevoel van lichamelijk en emotioneel evenwicht. Arabisch: herstellend en verstevigend voor lichaam, geest en ziel; ideaal als antistressbehandeling.

TRANQUILLITY RITUAL DELUXE

Een zeldzame zintuiglijke synergie van milde texturen, aromatische geuren en de kracht van menselijke aanraking, voor een unieke ervaring van diepe ontspanning van lichaam en geest. Geeft een gevoel van welzijn, ontspanning. Verbetert de circulatie in de spieren en zorgt voor een diepe hydratatie. Ervaar tranquillity; rust & reinheid.

HOT STONE MASSAGE

Een diep verzachtende en zintuiglijke behandelingmet een belangrijk ontgiftend, ontspannend en vocht afdrijvend resultaat. [ comfort zone ] maakt gebruik van warme basaltstenen en therapeutische essentiële oliën. Verzacht spierpijnen, verbetert het metabolisme van het lichaam en ontspant de geest.

* Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren doorgegeven te worden, anders zijn wij genoodzaakt voorbereidingskosten ter hoogte van 50% van de behandeling in rekening te brengen.