BEHANDELINGEN

Iedere behandeling bij Beauty 365 is met zorg samengesteld en afgestemd op verschillende huidtypes en wensen. Van veroudering tot aan acné, doffe of een vale huid. Wij kunnen u behandelen met de juiste methode.

Meer Info

Het tranquillity welkomstritueel, zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën, zoals Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor ontspanning en rust. Tranquillity is de huisgeur van [ comfort zone ].

Meer Info

Een complete anti-aging behandeling voor face & body en werkt preventief tegen de vier voornaamste oorzaken van cellulaire veroudering: inflammation, glycation, oxidation enmethylation. Daarnaast werken we tijdens de behandeling ook corrigerend op de onvolkomenheden. De behandeling is geïnspireerd op de Kabat techniek om de vitaliteit van de weefsels te stimuleren.

Meer Info

U zult onze massage ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. Al onze massages zijn van oosterse afkomst. Dat maakt elke ritueel uniek. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven word aan de belofte van resultaat. De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling.

Meer Info

Een middel dat de rimpel niet opvult maar de onderliggende spier tijdelijk relaxeert is bekend onder de naam botulinetoxine A (Botox® (Allergan), Dysport® (Ipsen), Azzalure® (Q-Med)).

Meer Info

Ontharen, pigment, couperose, kalknagels, littekens, huidverstrakking, striae en acne-behandelingen uitgevoerd door een BIG- en kwaliteits geregistreerde Huidtherapeut ( Lid NVH ).

Meer Info

Naast alle standaard behandelingen kunt u ook kiezen voor uitbreidingen op de behandelingen of extra’s die u los kunt nemen.

Meer Info