EPILEREN ALPHEN AAN DEN RIJN

Beroemdheden spenderen niet voor niets zoveel tijd en geld aan het perfectioneren van hun uiterlijk en veel van onze klanten in Alphen aan den Rijn brengen zelfs foto's van hun favoriete sterren als inspiratie voor bijv. hun gewenste wenkbrauw vorm.

Beauty365 Tina Scaravilli zorgt ervoor dat het kiezen van de beste wenkbrauw vorm voortaan nog gemakkelijker verloopt en het epileren zo aangenaam en snel mogelijk wordt uitgevoerd. Onze specialisten werken, door hun jarenlange ervaring, in een snelle tempo en zeer precies om uw nieuwe gepolijste look werkelijkheid te laten worden.

Experts erkennen dat bijv. een goede wenkbrauw eplieren meer is dan alleen een eenvoudige gelaatstrek. Wenkbrauwen markeren de meest dramatische en expressieve deel van het lichaam, uw mooie gezicht. Laat dit dus niet zomaar door iedereen doen, want het teruggroeien van een wenkbrauw kan de nodige tijd met zich meebrengen.

Beauty365 van Tina Scaravillig in Alphen aan den Rijn is erop gericht om u als een vernieuwde zelf naar huis te sturen, zodat u al uw vrienden en familie versteld kunt laten staan met uw nieuwe gezicht. En dit allemaal is mogelijk na een vertrouwde epileer behandeling in ons salon.