GEZICHTSBEHANDELING
ALPHEN AAN DEN RIJN

Beauty365 Tina Scaravilli in Alphen aan den Rijn biedt een 365 benadering van de gezondheid van de huid en maakt gebruik van doelgerichte massages samen met natuurlijke producten. Tina Scaravilli is meer dan alleen een gezichtsbehandelaar. Diagrammen van de belangrijkste massage punten op het gezicht en lichaamslijnen op de muren fungeren als een duidelijke herinnering dat dit niet zomaar een salon is. Het voelt huiselijk en uitnodigend aan, en hetzelfde geldt voor de oprechte en rustige houding van Tina Scaravilli.

''Wij begeleiden u door verbale meditatie en herinneren u eraan dit de tijd is voor u en alleen u. Wij richten ons op uw gestreste en vermoeid huid, verstopte poriƫn, smet littekens en fijne lijntjes. Tussen repetitieve snelle vingerbewegingen rond de spieren in uw gezicht, wordt uw huid met laag op laag van pure botanische extracten verzadigt. Een unieke techniek van masseren van uw gezicht hoort geheel bij deze gezichtsbehandeling.''

Als uw weggaat bij Beauty365 in Alphen aan den Rijn, voelt het alsof uw huid net door een soort van een training is geweest. De sterke stijging qua gezondheid is direct voelbaar. Kies ook voor een heldere, levendige en jeugdige reflectie en kies voor een huid die er verbazingwekkend uitziet.