HUIDBEHANDELINGEN

Placeholder Image

Huidtherapie behandelingen bij Beauty 365

Ontharen, pigment, couperose, kalknagels, littekens, huidverstrakking, striae en acne-behandelingen uitgevoerd door een BIG- en kwaliteits geregistreerde Huidtherapeut ( Lid NVH ). Tevens worden ontharing- en acne behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Samenwerking met Cosmetique Totale

Cosmetique Totale ( bekend van RTL4 ) is een instituut dat zich sinds 2004 volledig heeft gespecialiseerd op het gebied van Elos en ematrix behandelingen. Met haar ruim 100 gevestigde locaties door heel Nederland is Cosmetique Totale het grootste instituut in Nederland op het gebied van Elos en ematrix behandelingen. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en wensen van de cliënt nauwlettend in de gaten.

Kwaliteit en deskundigheid

Bij ons kunt u terecht voor een deskundig advies en een persoonlijke behandeling. Wij zullen u altijd deskundig adviseren over de voordelen – maar ook over de eventuele nadelen – van een behandeling. De keuze is uiteindelijk aan u. Het gaat immers om úw uiterlijk.

Vergoedingen:
http://www.cosmetique-totale.nl/vergoeding-ontharen-acne/
Info ontharen:
http://www.cosmetique-totale.nl/elos-ontharen/
info couperose:
http://www.cosmetique-totale.nl/couperose-behandeling-elos-mobile/
info ematrix:
http://www.cosmetique-totale.nl/ematrix/
info kalknagels:
http://www.cosmetique-totale.nl/kalknagels-schimmelnagels/
Info acne Littekens:
http://www.cosmetique-totale.nl/acne-littekens-ematrix/
Info Striae::
http://www.cosmetique-totale.nl/striae/

* Annuleringen dienen minimaal 24 uur van te voren doorgegeven te worden, anders zijn wij genoodzaakt voorbereidingskosten ter hoogte van 50% van de behandeling in rekening te brengen.