HUIDVERBETERING
ALPHEN AAN DEN RIJN

Schade door de zon die zich ophoopt onder de huid en uiteindelijk aan de oppervlakte in de vorm van zonvlekken of bruine vlekken. Onze huidverbeteringstechnieken zijn een geweldige optie voor het elimineren van rode en bruine vlekken of oneffenheden op de huid. Directe huidverbetering is merkbaar.

Voel u direct jonger na een huidverbeteringsbehandeling in ons salon in Alphen aan den Rijn. Bij Beauty365 hebben onze therapeuten onder begeleiding van Tina Scaravilli de kennis in huis om voor elke oneffenheid of ongewenst vlekje op uw huid, de juiste behandeling toe te passen.

Heeft u ooit afgevraagd wat er onder uw huid ligt? Wij beoordelen uw huid, geheel gratis en overleggen met u voor de beste behandeling om uw huid te verbeteren. Door nauwkeurig uw huid te analyseren, kunnen we beter bepalen welke behandelingen u kunnen helpen met uw eigen persoonlijke huiddoelen. Door het combineren van kwalitatieve behandelingen en nazorg met aandacht, maken wij het verschil!

Beauty365 Tina Scaravilli maakt gebruik van de beste apparaten en nieuwste technieken. Uw huid is nu eenmaal een kostbaar iets en hier moet u met de grootste zorg mee omgaan. Een beschadigde huid is immers gevoeliger en zonder de juiste ervaring en techniek kunt u nog meer schade aan uw huid brengen. Kies voor zekerheid en een stralende huid bij ons in Alphen aan den Rijn en laat uw huid stralen als vanouds.